Caravanmessen

Årsrapport 2021

Mekka for alle bobil- og campingentusiaster 

Caravanmessen er caravanbransjens felles møteplass for fremvisning og salg av bobiler, campingvogner og andre varer og tjenester som tilbys av caravanbransjen. Arrangementet er av stor betydning for bransjens omsetning og lønnsomhet, og representerer en verdifull arena for aktørene i næringen. 

Caravanmessen gjennomføres årlig, og samler bobil- og campingvognentusiaster fra hele landet. Utstillingene fyller alle messehallene i tillegg til deler av utearealet.  


Etter koronapandemien var forventningene store hos både utstillere som hovedsakelig er importører og forhandlere av bobiler, campingvogner og tilhørende utstyr og hos det store antall besøkende fra hele landet.  

Som følge av koronapandemien hadde bransjen dessverre store leveringsproblemer i forbindelse med arrangementet. Dette preget også Caravan 2021 som hadde færre utstillere og mindre produkter til fremvisning sammenlignet med tidligere år. 

Nytt av året 2021 var samarbeid med messen Camp Villmark og etablering av eget område under tema ‘Happy Camper’. Her kunne man kjøpe klær og sko og utstyr innen fritidssegmentet. Dette var et populært innslag på messen som skal utvikles videre. 

Arrangør av messen er Norges Caravanbransjeforbund i samarbeid med Utstillingsplassen Messer AS. 

Caravanmessen
Publikumsmesse 16 - 19 SEPTEMBER
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Caravanmessen i 2021 før første gang inngikk et nytt samarbeid med messen Camp Villmark, og at konseptet «Happy Camper» med salg av utstyr og bekledning til fritidsbruk ble en stor suksess.

Innholdsoversikt

Søk

2021