Oslo Spektrum

Årsrapport 2021

2021 – nok et utfordrende år 

Som i 2020 vil også 2021 huskes for pandemi og lav arrangementsaktivitet i Oslo Spektrum. Første halvår var fortsatt store deler av samfunnet stengt ned og avlysninger, utsettelser og flytting av arrangementer preget hverdagen for byens storstue.  

Noen mindre arrangementer ble gjennomført på vårparten, men Minnemarkeringen for 22. juli var det første arrangementet hvor et større antall publikum kunne ønskes velkommen – innenfor et strengt smittevernregime. I slutten av september meldte regjeringen at de aller fleste av smitteverntiltakene opphørte og dagen etter sto artisten Trygve Skaug på scenen i Oslo Spektrum!  

Selv med mange avlysninger og utsettelser av høstens arrangementer, lå det likevel an til et hektisk program fra midten av november og ut året.  Vel oppe i fart med aktiviteten kom det igjen nye og strenge smitteverntiltak.  Arrangementet NDC måtte nedskaleres kraftig siste arrangementsdag, JavaZone valgte å gjennomføre digitalt og resten av arrangementene ut året ble enten avlyst eller utsatt.  

Oslo Spektrum
0
Besøkende

Visste du at:

Fredag 24. september meldte regjeringen om at de aller fleste av smitteverntiltakene opphørte fra klokken 16.00 dagen etter, og tre timer etter det sto Trygve Skaug på scenen i Oslo Spektrum.

Arrangementer gjennomført i 2021: 

Konserter

Venner for livet (artister fra TV2-serien ‘hver gang vi møtes’) 
Trygve Skaug 
Nightwish 
Zara Larsson 

TV-produksjon: 

MGPjr 
Minnemarkering 22. juli 

Konferanser: 

NHOs årskonferanse  
Handelskonferansen til Virke 
Paranoia 
NDC 
JavaZone  

Firma-arrangement (Corporate Events): 

Vinmonopolets nyhetssmaking 
Apotek1 
KPMG 

Innholdsoversikt

Søk

2021