Oslo Business Forum

Årsrapport 2021

Rethinking Business

Oslo Business Forum (OBF) er en del av Nordic Business Group som arrangerer internasjonale forretningskonferanser med kjente næringslivstopper. I 2021 var bl.a. Nicolai Tangen og Axel Lund Svindal trekkplaster i tillegg til internasjonale ledere. 

Oslo Business Forum har fått en veldig høy status i markedet og vi er stolte av at de velger NOVA Spektrum som arena. 

Myndighetenes håndtering av koronapandemien gjorde det vanskelig å planlegge for et hybrid arrangement og hvor mange som kunne delta fysisk. Bare noen dager før konferansen åpnet myndighetene for at man kunne samle maks 750 deltagere fysisk. 

Fasilitetene på Norges Varemesse med NOVA Studios er top-notch. Vi i Oslo Business Forum har høye ambisjoner og det eneste stedet som opprettholdt den kvaliteten vi er ute etter er her på Norges Varemesse. Det kan virkelig anbefales til andre konferansearrangører “   

– Christoffer Omberg, CEO & Co-Founder, Oslo Business Forum 

Rethinking business ble arrangert med 3 scener, mingleområder, VIP-område og festmiddag. 
Tilbakemelding fra OBF ga oss en veldig bra score i evaluering på alt fra venue, teknisk opplegg og gjennomføring så vel som logistikk og service. Videre at arrangementet ga god helhetsopplevelse, visuelt med fine møbler og nettverksmuligheter. 

Arrangøren hadde 30 partnere og melder at de er meget fornøyde med at hele 98,6% av deltagerne på OBF vil anbefale arrangementet. 

Oslo Business Forum
Hybrid Konferanse
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

hele 98,6% av deltagerne vil anbefale arrangementet

Innholdsoversikt

Søk

2021