Bygg Reis Deg

Årsrapport 2021

Bygg Reis Deg er den største og viktigste møteplassen for profesjonelle og private aktører innen byggenæringen. Arrangementet har en stolt historie som strekker seg mer enn 60 år tilbake i tid, og gjennomføres hvert andre år på NOVA Spektrum av Byggevareindustriens forening og Bygningsartikel-Grossisternes Forening. Samarbeidet mellom foreningene og NOVA Spektrum er tuftet på langsiktighet og et felles ønske om å bidra til en robust og konkurransedyktig byggenæring i Norge.  
 
I 2021 kunne hele byggenæringen møtes til fire travle messedager i de fullsatte hallene. Utstillere fra inn- og utland med både produsenter og forhandlere var klare til å vise frem og selge det nyeste innen alt fra taktekking til kjøkken og bad til de besøkende. Messen er i utgangspunktet en lukket fagmesse, men det er nå åpent for publikum en av dagene. En viktig del av arrangementet er det fyldige konferanse- og seminarprogrammet. I tillegg gjennomføres det lærlingekonkurranser for å synliggjøre viktigheten av fagkompetanse i næringen.  

“Dette er en verdifull uke der vi treffer gode kunder og stifter nye bekjentskaper. Vi ønsker å være til stede der våre kunder er, og Bygg Reis Deg er en ypperlig arena for nettopp dette.” 

NorDan, utstiller

En ny langsiktig satsning ble også lansert i 2021 – Bygg Reis Deg sin digitale messe. Ambisjonen er at utstillerne på denne måten skal være enda mer tilgjengelig utover den fysiske messen for både det profesjonelle og det private markedet. Dette ble godt mottatt og fungerte etter hensikten.  

Bygg Reis Deg AS er et arrangementsselskap som ble etablert i 1954. Selskapet eies av Byggevareindustriens forening og Bygningsartikkel-Grossistenes Forening.  

Bygg Reis Deg
Fag- og publikumsmesse 20 - 23 oktober
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Over 420 utstillere og 34 000 besøkende deltok på Bygg Reis Deg i 2021, en møteplass for en samlet byggenæring med røtter helt tilbake til 1954.

Innholdsoversikt

Søk

2021