Oslo Motor Show

Årsrapport 2021

Nok en gang ny rekord! 

Oslo Motor Show var endelig tilbake etter et års utsettelse som følge av Covid-19 pandemien. Det satte publikum pris på. Besøksrekorden fra 2019 på 43 517 besøkende ble knust og hele 47 274 motorinteresserte fra hele Norge besøkte showet!  

Den originale grunnoppskriften til showet er man tro til; motorsport, supersportsbiler, amcar, streetcar, classic, lastebiler og motorsykler er fremdeles showets grunnpilarer.  

Biler som fylte veiene  

Nytt av året var satsingen på classic cars. For å minne om hvordan det så ut på veiene for noen tiår siden, inviterte OMS et 70-talls entusiaster for å vise publikum et tverrsnitt av hva vi kjørte med på 70 -, 80 – og 90-tallet.  

Motorentusiastene har jobbet hardt i garasjen under pandemien 

Mens resten av verden sto stille, var det full aktivitet i entusiastgarasjene rundt omkring. Vi har aldri hatt så stor pågang fra bil-byggere som ønsket å stille ut, og kvaliteten på utstilte kjøretøy var svært høy i 2021.  

Frisk satsing fra importørene  

Oslo Motor Show har jobbet strategisk for å få inn flere nybilimportører som utstillere. I 2021 lyktes vi med å få inn Bertel O. Steen, Ford Motor Norge og Møllergruppen, som alle brukte showet til lansering av nye bilmodeller. Dette ble en stor suksess.  

Oslo Motor Show arrangeres i samarbeid med Sveriges største motorforlag Albinsson & Sjöberg. 

Oslo Motor Show
Publikumsmesse 29 - 31 oktober
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Oslo Motor Show var første arrangement etter pandemiperioden, og satte ny publikumsrekord med mer enn 47 000 besøkende i løpet av en helg.

Innholdsoversikt

Søk

2021