Park og Anlegg

Årsrapport 2021

Med ny besøksrekord 

Etter nesten to år med pandemi og avlyste messer var det magisk å åpne fagmessen Park og Anlegg 2021. Det var bare blide og fornøyde utstillere, og det ble satt ny besøksrekord med  3 411 personer – en økning på hele 53 prosent sammenlignet med i 2019. 

Messen har etablert seg som en viktig møteplass for bransjen, og har som målgruppe ansatte innen park og idrettsanlegg, gravskjøtsel, golfanlegg, borettslag og sameier, campingplasser, landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.  

Det var stor og god bredde i de 130 utstillere som fordelte seg i to av messehallene. De besøkende kunne finne det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør og avfallshåndtering. 

Det er fri inngang på messen og deltakelse på foredragene er også kostnadsfrie, noe mange setter stor pris på. 

Ny rekord ble også satt for presse til stede på arrangementet, med til sammen 39 presseakkrediterte. Dette er en dobling sammenlignet med forrige messe.  

NAML; Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører er messens faglige partner og ansvarlig for alle foredrag og seminarer som er en viktig del av det totale arrangementet. 

Park og Anleggsmessen
Fagmesse 4 - 5 NOVEMBER
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Park og Anlegg satte ny rekord i 2021 med en økning i antall besøkende på mer enn 50 prosent.

Innholdsoversikt

Søk

2021