Evolve Arena

Årsrapport 2021

Sammen for et smartere og bedre samfunn 

Dette er møteplassen som setter fokus på morgendagens by- og samfunnsutvikling. Ved å legge til rette for en effektiv og inspirerende møteplass for de som har et brennende engasjement for bærekraft, fremtiden og smarte teknologiske løsninger skal Evolve Arena være den ledende kraften og en katalysator for morgendagens byutvikling.  

Årets arrangement hadde mange temaområder; by- og stedsutvikling, helse, mat, mobilitet og sirkulærøkonomi. Alle områdene ble belyst fra ulike innfallsvinkler gjennom både et omfattende konferanseprogram med talere fra inn- og utland og der det var et mangfold av foredrag, debatter og workshops. Den tilhørende utstillingen ga de besøkende mulighet til å møte store og små aktører samt start-ups i de ulike segmentene. 

Her kom noen av verdens fremste foredragsholdere innen teknologi, urbanisme, arkitektur, helse, forbrukeradferd og bærekraft sammen med dagens og morgendagens næringslivsledere. Til stede var også politikere, helsepersonell, samfunnsdebattanter og byplanleggere. Alle med et brennende engasjement for samfunnet, fremtiden og smarte teknologiske løsninger.  

Evolve Arena ble arrangert i samarbeid med Nordic EV Summit, Foodscape, Smarte Byer Norge, Norsk Eiendom, EHIN (E-helse i Norge) og Skift (Næringslivets klimaledere). 

Evolve Arena
Konferanse og fagmesse 10- 11 NOVEMBER
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Evolve Arena’s hovedfokus er by- og stedsutvikling, helse, mat, mobilitet og sirkulærøkonomi og ble arrangert parallelt med Nordic EV Summit.

Innholdsoversikt

Søk

2021