Agroteknikk

Årsrapport 2021

Ny suksess!

Agroteknikk er landbrukets største møteplass og arrangeres hvert tredje år. Møteplassen bidrar til utvikling av en moderne og fremtidsrettet landbrukssektor gjennom å bringe sammen hele verdikjeden fra jord til bord på samme arena. 
 
I 2021 ble NOVA Spektrum for første gang tildelt prosjektlederansvaret for arrangementet. Interessen for å delta var stor og bidro til fulle messehaller med tillegg av uteareal i form av telt på 1 500 kvm. Agroteknikk 2021 var fulltegnet, og det var venteliste for å bli utstiller.  

De fire messedagene ble travle for både utstillere og besøkende. Arrangementet var også tettpakket med aktiviteter, konferanser og miniseminarer, herunder blant annet:  

  • Åpningskonferanse med tema Matsikkerhet og besøk av Finansminister Trygve Slagsvold Vedum 
  • Ca. 1 300 elever deltok på Ungdomsdagen 
  • Kåring av Årets lærling 
  • Nyhetskåring med 102 nyheter i løpet av arrangementet 
  • Seminar om Kvinner i Landbruket 
  • Landbruksgalla  

 

I tillegg til den faglige delen av arrangementet, var det også lagt til rette for varierte aktiviteter, inkludert et bryllup som fant sted på Agroscenen. Brudeparet fikk i forlengelsen av vielsen en hyllestrunde med kjøretur i en liten elektrisk lastebil gjennom utstillingen. Barnas dag med underholdning og ulike aktiviteter fra scenen, samt alpakkavandring utendørs var også populært. Tilbakemeldingene etter arrangementet var svært positive fra både utstillere, besøkende og pressen. 

Arrangør er Traktor- og landbruksmaskinimportørenes Forening. 

Agroteknikk
Fagmesse 25 - 28 NOVEMBER
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

1300 elever deltok på Ungdomsdagen i forbindelse med Agroteknikk på NOVA Spektrum, landbrukets største møteplass med over 150 utstillere og nærmere 37 000 besøkende i 2021.

Innholdsoversikt

Søk

2021