Jul i Viken

Årsrapport 2021

Et nytt og annerledes julekonsept

Etter ønske fra Lillestrøm Kommune og Lillestrøm Næringsråd, fikk vi i NOVA Spektrum oppdraget med å utvikle et julearrangement for Lillestrøm by.

Navnet ble Jul i Viken og arrangementet skulle strekke seg fra NOVA Spektrum til Lillestrøm sentrum med aktiviteter i hele området.  I og utenfor messeanlegget ble det lagt til rette for opplevelser – innendørs julemarked, en pepperkakeby, julesirkus, innendørs tivoli, «dinner in the sky» utenfor messebygget, julenisse og nissekone, juleverksted og mange andre juleaktiviteter for hele familien. Og slik ble det! Særlig pepperkakebyen var et populært innslag, der mange av byens barnehager, skoler og bedrifter bidro med sine lokale kakebygg. I tillegg ble det gjennomført flere aktiviteter i Lillestrøm sentrum med blant annet lysshow og kanefart.  

Sentralt i arrangementet Jul i Viken var den lokale tilhørigheten og samarbeidet med viktige instanser i byen, noe som ble lagt godt merke til og dekket av både lokale og nasjonale medier.  

Hele 80 utstillere og aktivitetsleverandører bidro til denne flotte premieren på Jul i Viken. Dessverre kom nye smittevernrestriksjoner fra regjeringen dagen før åpningen, og med det ble det mindre publikum enn forventet.  

Arrangør: NOVA Spektrum i samarbeid med Lillestrøm kommune, Lillestrøm Næringsråd og ulike aktører i lokalmiljøet.  

Jul i Viken
Publikumsmesse 3 - 5 DESEMBER
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

NOVA Spektrum i samarbeid med Lillestrøm kommune, Lillestrøm næringsråd og andre lokale aktører utviklet julearrangement med egen pepperkakeby og andre aktiviteter for befolkningen i og rundt Lillestrøm.

Innholdsoversikt

Søk

2021