Park og Anlegg

Årsrapport 2022

Ny besøksrekord!

Fagmessen Park og Anlegg 2022 ble avviklet i fykende snøvær, en utfordring for mange av de besøkende som har snørydding som sin oppgave… Likevel ble det ny rekord for arrangementet med over 3 500 besøkende. Antall utstillere økte fra 130 til 180, så messen har definitivt etablert seg som en viktig møteplass for bransjen. 

Målgruppene er beslutningstakere for park og idrettsanlegg i stat og kommune, gravplasser, golfanlegg, borettslag og sameier, campingplasser, landskapsarkitekter, anleggsgartnere og entreprenører.  

Mer enn 180 utstillere fordelte seg i to av messehallene. De besøkende kunne finne det nyeste av maskiner, redskap og utstyr, stein, planter og trær, gravplassutstyr, parkmøbler, lekeplassutstyr, belysning, vann og rør og avfallshåndtering. 

Bransjemiddagen fant sted i den nyetablerte restauranten i messeanlegget, Lillestrøm Lobby. Dette ble en svært vellykket sammenkomst med 130 deltakere.

Ny rekord ble også satt for presse til stede på arrangementet, med til sammen 110 presseakkrediterte. Det er nesten en tredobling sammenlignet med forrige messe.  

NAML; Norske anleggsgartnere, miljø – og landskapsentreprenører er messens faglige partner og ansvarlig for alle foredrag og seminarer som er en viktig del av det totale arrangementet.  

Park og Anleggsmessen
Fagmesse 23 – 24 november
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

På få år har Park og Anleggsmessen vokst og blitt grønt-bransjens største møteplass
POGA_Logo

Innholdsoversikt

Søk