Konserter

Årsrapport 2022

Messeanlegget i Lillestrøm – også en arena for konserter 

NOVA Spektrum har faktisk også en stolt konserthistorie. For snart 60 år siden huset vi en av de mest omtalte konsertene i Norge da The Rolling Stones gjestet messehallen på Sjølyst. 

Siden den gang har både konsertmarkedet og NOVA Spektrum utviklet seg. Konserter og festivaler i alle sjangre er populært, og det er for tiden etterspørsel etter arrangør- og publikumsvennlige arenaer i Oslo-området i sjiktet mellom de minste og de største arenaene. En arena som kan tilrettelegge for uforglemmelige konsertopplevelser, både for de som står bak, på og foran scenen.

Sett i sammenheng med vårt formål som også er å skape møteplasser for kultur, ble det i 2022 utarbeidet en konsertstrategi for NOVA Spektrum i tillegg til eksisterende konsertvirksomhet i Oslo Spektrum. Dette ledet til tydelig definerte go-to-market-aktiviteter som det ble jobbet med å ta ut på tampen av 2022 og inn i 2023. Det er i konseptet lagt til rette for både innendørs- og utendørskonserter. Sommeren 2022 ble det arrangert flere konserter under åpen himmel på messeanleggets uteområder – der alt fra Simply Red til Beach Boys stod på scenen. 
 

Vi ser resultater av arbeidet så langt i form av økt kjennskap og interesse fra ledende arrangører i det norske konsertmarkedet, og ser frem til å kunne åpne dørene jevnlig for store konsertopplevelser i Lillestrøm, nesten 60 år etter at The Rolling Stones spilte hos oss første gang.  

Innholdsoversikt

Søk