EVS35

Årsrapport 2022

Electrical Vehicle Symposium er verdens største symposium innen elektrisk mobilitet 

Konseptet arrangeres hvert år i rotasjon mellom Europa, Asia og USA. AVERE i Brussel eier rettighetene til EVS i Europa, og tildelte ansvaret for EVS 35 i 2022 til Norsk Elbilforening og NOVA Spektrum. Det var knyttet stor spenning til deltagertallet hos arrangørene i forkant av arrangementet, ettersom pandemien og reiserestriksjoner på grunn av frykt for spredning av Covid-19 viruset fortsatt preget deler av verden. 

EVS er internasjonalt anerkjent som den viktigste møteplassen innen elektrisk mobilitet og samler politikere, leverandører, industri, akademia/forskning og bilprodusenter seg for å diskutere fremtidens utvikling innenfor e-mobilitet. Norsk Elbilforening sto ansvarlig for det faglige programmet, mens NOVA Spektrum sørget for å legge til rette for alle utstillere og sponsorer (den kommersielle delen av arrangementet). En bredt sammensatt Advisory Committee utviklet et omfattende program med foredragsholdere fra hele verden.  

EVS 35 fylte hele NOVA Spektrum med utstilling, nasjonale paviljonger, biltest-kjøring, symposium, sponsorpresentasjoner, postersessions, parallell-seminarer, network evening bankett og andre sosiale aktiviteter. Oslo kommune stilte rådhuset til disposisjon for velkomstmottagelse for om lag 1 000 deltagere på åpningskvelden. En rekke side-events foregikk parallelt rundt omkring i byen, blant annet på Munch-museet. 

Totalt ble EVS 35 besøkt av 10.700 personer – det høyeste i EVS’ historie. 160 utstillere fylte opp tre av messehallene med meget profesjonelle stands av høy standard. Alle verdensdeler var representert både på utstiller- og besøkssiden.  

«Best symposium ever» 

tilbakemelding fra mange av konferansedeltagerne 
EVS 35
Fagmesse og konferanse 11 – 15 juni
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

EVS35 satte besøksrekord i 2022
EVS35_logo_V (1)

Innholdsoversikt

Søk