Nor-Shipping

Årsrapport 2022

Endelig kunne Nor-Shipping åpne dørene igjen

Etter flere krevende utsettelser av arrangementet på grunn av koronapandemien kunne den globale maritime industrien igjen ønskes velkommen til en arena med fokus på havromsløsninger.

Nor-Shipping er en av verdens tre største og viktigste møteplasser for den globale maritime industrien og samler nesten 50 000 innflytelsesrike haventusiaster i Oslo og Lillestrøm. Etter to krevende utsettelser på grunn av koronapandemien og myndighetenes forbud mot arrangement, var det fantastisk å få gjennomført Nor-Shipping første uken i april. Asia uteble som følge av pandemien, men 596 selskaper fra 34 land stilte ut sine produkter og tjenester. Til sammen kom det nærmere 20 000 personer fra hele 83 land.  

Hovedtema var #ACTION som harmonerte godt med den grønne omstillingen maritim industri står overfor. Nor-Shipping er en viktig arena hvor nøkkel- aktører demonstrerer og forplikter seg til «ACTIONS». Lederskapskonferansen med Anders Fogh Rasmussen, tidligere generalsekretær i Nato og Danmarks forhenværende statsminister, bidro med sin alvorlige, men også viktige og geopolitiske innsikt som var hyperaktuell i kjølvannet av COVID og innovasjonen av Ukraina. 

Utstillere og partnere demonstrerte det aller siste innen teknologi, innovasjon, bærekraft og forretningsmodeller, og mer enn 100 journalister var til stede for å dele dette med verden. Gjennom tett samarbeid med den nasjonale klyngen, ble det gjennomført konferanse på hydrogen, som ble en ‘hit’ i den store drivstoffdebatten. En heldagskonferanse på autonomi arrangert av EU og SINTEF skapte også stort engasjement og mye debatt.  

Aker Brygge var «after work»-destinasjonen hver kveld i Shipping uken. Det var fantastisk stemning, stappfullt på alle restauranter og samtlige Nor-Shipping arrangement ble utsolgt.   

Nor-Shipping
Fagmesse 4 - 7 april
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Under Nor-Shipping-uken arrangeres det over 200 konferanser og sosiale events i Oslo og Lillestrøm.
NS-2022_messelogo_RGB (1) (1)

Innholdsoversikt

Søk