Hagemessen

Årsrapport 2022

‘Eldorado’ for alle hageentusiaster  

Endelig kunne dørene til Hagemessen igjen åpnes etter to års pause forårsaket av korona- pandemien. Og det var godt å være tilbake!

Tøffere tider i markedet og fortsatt usikkerhet rundt virushåndteringen, gjorde det utfordrende å få med samme antall utstillere som før pandemien.  Med over 180 utstillere og flere nye inspirasjonskonsepter satset vi likevel friskt og ble heiet frem av over 17 000 publikummere som handlet rekordmange hageprodukter og planter. 

Inspirasjon er viktig for Hagemessen, og i 2022 lanserte vi flere nye områder som Urban Farming Cafe, Mikrohus med hager, inspirasjonsbalkonger med mer. Det mest populære området ble matkonseptet «Afternoon Tea i Hagen» der det ble servert den tradisjonsrike engelske «Afternoon Tea» i lysthus og under pergolaer på dekorert område i utstillingen. Konseptet måtte forhåndsbestilles, og ble fullbooket tross dobling av kapasitet underveis. En stor suksess med andre ord! 

” Tacksamhet är det enda ord jag kan komma på just nu! Idag har jag slagit alla säljrekord någonsin på Hagemessen i Lillestrøm. Vilken revansch att komma tillbaka efter två år av inställda mässor och bemöta all denna kärlek från fantastiska vänner och kunder. Jag är alldeles varm i mitt hjärta!” 

– Emma Sjödin Design, utstiller på Hagemessen 2022
Hagemessen
Publikumsmesse 22 – 24 april
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Hagemessen er det eneste arrangementet hvor publikum etterspør handlevogner ettersom det handles så mye. Hele 90 prosent av publikum handler for minimum 500 kroner denne helgen, og det er blitt en ”vanesak” at publikum hjelper med nedriggingen på søndagen når de henter utstillingsmodellene de har kjøpt!
hagemessen logo (1) (1)

Innholdsoversikt

Søk