Oslo Design Fair

Årsrapport 2022

Norges største innkjøpsmesse for interiør- og designbransjen  

Messen arrangeres normalt to ganger i året, men ble på grunn av pandemien kun gjennomført høsten 2022. Nytt av året var lansering av det nye konseptet Oslo Contract & Furniture Fair.

Oslo Design Fair ble nok en gang rammet av pandemien, og vår-messen som var planlagt til januar 2022 måtte avlyses. Det ga mulighet og tid til å videreutvikle arrangementet og tilføre nye elementer. Høsten 2022 kunne derfor Oslo Contract & Furniture Fair (OCFF) lanseres. OCFF er et supplement til Oslo Design Fair og skal være møteplass for alle som jobber i kontrakt- og prosjektmarkedet.

Oslo Contract & Furniture Fair har som mål å bli Norges ledende møteplass for skandinavisk design, møbel og interiør og bli den viktigste arenaen for denne delen av bransjen. Her ble utstillere innenfor kategorier som gulv, fliser, bad, møbler, belysning, ute- og innemiljø osv. samlet. En vellykket førstegangs messe med mange gode tilbakemeldinger og noe forbedringspotensial gjør at vi gleder oss til å åpne dørene for OCFF i 2023. 

På vei inn i en ny tid var det naturlig å se tilbake på egen kulturarv og bringe gamle klassikere inn i samtiden og fortolke dem på nytt. Ut fra dette var tema for Oslo Design Fair messen denne høsten «in between – tradisjonell kulturarv i ny kontekst», hvor søkelyset ble satt på de fysiske objektene vi omgir oss med i hverdagen – hvilken betydning de har og hvordan de former oss.

Oslo Design Fair
Fagmesse 31 august – 3 september
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

Oslo Design Fair – tidligere Gave&interiør messen – har vært bransjens viktigste møteplass to ganger pr år i over 40 år!
ODF Logo

Innholdsoversikt

Søk