Camp Villmark

Årsrapport 2022

Camp Villmark vokser seg stadig større!

Messen vokser seg stadig større siden NOVA Spektrum tok over det tradisjonsrike arrangementet i 2014.  

Årets utgave samlet over 250 utstillere og 21 500 besøkende. Gledelig var det også at nesten 1 000 glade skoleelever besøkte messen. Rekruttering til friluftslivet er viktig, og det varmer å se gleden ungene viser når de får prøve aktiviteter som padling, klatring og bueskyting.  

Messen har også fokusert på å øke kvinneandelen de siste årene. Fint er det å registrere at hele 30 prosent av dem som besøkte mesen i 2022 var damer. Den samme veksten ser vi blant kvinnelige jegere, noe vi skal fortsette å heie på under Camp Villmark fremover. 

Sigrid Rohde ble utropt som Årets Villmarking 2022. Prisen deles ut av Camp Villmark og gis til en eller flere personer som inspirerer andre til å ta naturen i bruk, og som gjennom egne aktiviteter viser at friluftslivet er tilgjengelig for alle.  Sigrid Rohde er friluftslivsentusiast og jobber til daglig som rådgiver ved Kompetansesenter Rus Midt-Norge. Hun bruker store deler av arbeidstiden til å spre kunnskap om friluftsliv og utendørsterapi som metode.

Sigrid er opptatt av de gode møtene utenfor behandlingskontoret, og hvordan naturen virker og gir rom for de gode samtalene i en terapeutisk setting. Hun er en foregangsperson innen fagfeltet, og samarbeider med viktige aktører for at naturen skal brukes som virkemiddel til å løfte mennesker frem i livet. 

«Blaser Group Norway ønsker å takke både Camp Villmark, resten av utstillerne og ikke minst publikum for en fantastisk messe. Endelig var vi tilbake og for en opplevelse det ble for oss alle! Et yrende folkeliv og godt innhold med produkter, opplevelser og foredrag for alle som er glade i jakt, fiske og friluftsliv. Vi gleder oss allerede til Camp Villmark 2023!» 

Camp Villmark
Publikumsmesse 29 april – 1 mai
0
Besøkende
0
Utstillere

Visste du at:

På Camp Villmark kan man få reparert turutstyret nesten gratis. En sovepose hvor glidelåsen er ødelagt, et telt som har fått en flenge eller kanskje et hull i en gammel favorittjakke? Da kan levetiden forlenges på Camp Villmark der kyndige reparatører utfører jobben. Bærekraft er viktig for oss!
logo CV (1) (1)

Innholdsoversikt

Søk