Norwegian Horse Festival

Norwegian Horse Festival

Hele heste-Norge samlet under ett tak!

Etter fjorårets premiere med å samle hele heste-Norge under ett tak, ble Norwegian Horse Festival for andre gang gjennomført på Norges Varemesse. Arrangementet fylte messesenteret med 650 hester, med sprang- og dressurbane og 600 hester ble oppstallet innendørs. I tillegg var det en egen messedel. Nytt av året var Mounted Games, en konkurranse på ponnier utført i høy fart. Det ble også arrangert gangartkonkurranser for Islandshest med deltagere fra hele landet. Familien sto i fokus med eget RIKSTOTO Familieshow og eget aktivitetsområde i en av hallene.

Igjen et vellykket arrangement med ryttere og hesteinteresserte fra inn og utland og med aktiviteter, show, konkurranser, opplevelser og handel!

,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Innholdsoversikt

2020

Årets arrangementer

Eiendomsutvikling

Bærekraft og samfunnsansvar

Styret og ledergruppen

Historien vår